I dag hører vi meget om vintage møbler. Men hvad betyder det?. Vintage Udtrykket vintage stammer fra det franske ord Vingt (tyve) og Alder (år) og blev oprindeligt brugt til at henvise til objekter i årti af det 20. Det er ofte brugt i flæng med udtrykket retro, den vigtigste forskel er, at vintage er objekter bragt fra en anden tidsalder og retro, det er bare en inspirerende design. Nu "vintage" dag bruges til alt hvad der har en klassisk form og inspirerer nostalgi og få en autentisk retro-stil behøver ikke vintage baderumsmøbler er reelle antikviteter. 

Som for møbler badeværelser, som er den gren, der interesserer os, er der forskellige typer af vintage møbler stil. Vi kan finde:

-Badeværelse møbler rokokostil. De er ekstravagante møbler, prydet med meget twisty og detaljer i guld eller sølv stykker. 

-Nyklassicistisk møbler. De er badeværelse møbler med afrundede former og store mængder. 

-vintage træ møbler. De er dem, der ofte vælger at give en rustik og naturligt miljø for vores badeværelser. 

-vintage moderne møbler. Møbler er inspireret af møblerne midten af ​​århundredet. De er påvirket af skandinaviske møbler af 1950'erne er symmetrisk design, enkle og rene. De materialer, blev anvendt, var sædvanligvis uorganiske og også, fyr, mahogni og teak. Normalt har de ikke ornamenter og har tendens til at være i nærheden af ​​jorden.

Sådan blande tendenser i badeværelse med vintage badeværelse møbler?
Eklekticisme er en opadgående tendens. Nogle kombinationer arbejder perfekt sammen.
Her foreslår vi tre:

-Nórdido og art deco. Der er to stilarter, hvor vi kan finde mange ligheder, såsom enkle linjer og neutrale farver. Nordiske stil minimalisme bryder med de karakteristiske geometriske mønstre af Art Deco.

-Antikviteter og Pop Art. Det er en forholdsvis ny trend farverig blanding trend elementer Popkunst (farverige malerier, plast objekter, etc.) med antikke buster eller stande, især græsk-romersk inspiration,   

-Afrikansk touch. De dyreprint mønstre er ofte henvist til andre dele af huset. I badeværelset de bringer den oprindelige præg, og hvis vi er fed, kan vi blande dem med guld objekter. Levende overskydende 

 • Badeværelse skab Decor Blomster: minimalistiske stil bade alle møbler BATHROOM

  Viso badeværelsesskab Bath, hvor farve rigdom og kulisser frimærke denne samling, med to skuffer med åbning push-system. Front kabinet med elegante prægede blomster og metallisk effekt. Guides skuffer og soft close hængsler forudsat. To typer valg af to typer vask og spejl, kan du gennemføre købet tilføje, lysarmatur, sæt med ben og ryg. 

 • Badeværelse skab Aranjuez: minimalistiske stil bade alle møbler BADEVÆRELSE

  Aranjuez badeværelsesskab elegant nyklassicistisk håndterer Swarovski krystaller. Kabinet består af 2 skuffer med mulighed for at tilføje til dit køb vask og spejl.

 • Badeværelse skab Hvide Hus minimalistisk stil bade alle møbler BADEVÆRELSE

  Badeværelse kabinet 1 skuffe lavet af MDF med buet krydsfiner, vask harpiksen med mineralsk fyldstof. Møbler skuffe med progressive lukning ledetråde.

 • Decor Badeværelse skab Capitone: minimalistiske stil bade alle møbler BADEVÆRELSE

  Viso badeværelsesskab Bath, hvor farve rigdom og kulisser frimærke denne samling, med skuffer med åbning push-system. Guides skuffer og soft close hængsler forudsat. Møbler sæt bestående af to skuffer og nål ben, tilføjer mulighed for at købe porcelæn vask eller sort glas kolonne, spejle og lysarmatur.

 • Badeværelse skab L-Gant: minimalistiske stil bade alle møbler BADEVÆRELSE

  Suspenderet badeværelse kabinet nyklassicistisk Campoaras, bestående af 2 skuffer og hvid porcelæn køkkenbordet slimline kabinet, kan føjes til dit køb spejl ekstra ramme og hænge. 

 • Badeværelse skab Marr: minimalistiske stil bade alle møbler BADEVÆRELSE

  Badeværelse skab design Campoaras består af 2 Sideskab skuffer forgyldt med hassel naturtræ. Valg af to typer af vasken, kan føjes til dit køb spejl, kolonne og LED lampen. 

 • Badeværelse skab Opera: minimalistiske stil bade alle møbler BADEVÆRELSE

  Badeværelse skab Royo Opera Group, Ornate, hvilket giver en barok stil til dit badeværelse plads. Skuffe med progressiv lukning. øverste skuffe samlede brug (ikke udført udsparing vandlås). Det indarbejdede i kabinettet et forlængerrør til tilslutning fælden bagud. Findes i flere modeller at vælge håndvask, spejl, kolonne og LED lampen. 

 • Badeværelse skab Rom: Badeværelser minimalistisk stil Alle møbler BADEVÆRELSE

  Den baderumsmøbler Valenzuela Rom, der kombinerer styrken af ​​rene former og den diskrete charme af designet. Består af to træ kabinet skuffer skjulte vejledning og støddæmper + keramisk bassin. Mulighed for at føje til dit køb, spejl, lysarmatur og kolonne. 

 • Badeværelse skab Vintass: minimalistiske stil bade alle møbler BADEVÆRELSE

  Badeværelse skab Campoaras retro-design, som består af 3 skuffer, 1 bordplade slimline box og hvid porcelæn, kan føjes til dit køb og ben spejl Vintage stil.