Tiukempiin talousarvioihin ei tarvitse luopua laatua, kun ostaa huonekaluja kylpyhuoneeseen. Tästä osiosta löydät laajan valikoiman kylpyhuonekalusteet halpa ja parhaat merkit, jotka sopivat kaikkiin tarpeisiin. 

 • Kylpyhuoneen kaappiin Comet: siirtomaa tyyli kylpyammeet kaikki huonekalut kylpyhuone

  Comet kylpyhuoneen kaappiin vähennetty tausta, sopii pieneen kylpyhuoneeseen. Alkuperäinen suunnittelu puhdaslinjainen. Näkymätön oppaita ja pehmustettu sulkeminen laatikot. Kalusteet 2 laatikkoa on mahdollista lisätä ostoksen eri altaiden, peilit ja valaisin.

 • Kylpyhuoneen kaappiin mukavuus: siirtomaa tyyli kylpyammeet kaikki huonekalut kylpyhuone

  Comfort kylpyhuoneen kaappiin Royoa Group on suuri tallennuskapasiteetti. 2 laatikkoa, yksi ovi progressiivinen sulkeminen ja soveltaa LED. Toiminnallinen jakelu laatikot ja ovet ja tyylikäs kromattu kahva kiiltoa. Koostuu kaappi keraaminen allas Slim, mahdollisuus lisätä ostoksesi peili, Led hehkulamppu ja sarakkeeseen.

 • Kylpyhuoneen kaappiin Deva: siirtomaa tyyli kylpyammeet kaikki huonekalut kylpyhuone

  Nykyaikaiset huonekalut piilotettu ruostumattomasta teräksestä oppaita ja laatikot laadukkaita pehmustettu ja äänetön sulkeminen. 

 • Kylpyhuoneen kaappiin Helppo: Kylpyhuoneissa siirtomaatyylillä kaikki huonekalut kylpyhuone

  Huonekalut moderni kylpyhuone Helppo Royoa Group, ripustetaan 2 käytännön laatikkoa progressiivinen sulkeminen pitkänomainen kahvat kiillotettua kromia. Koostuu 2 laatikkoa kaappi keraaminen allas Slim, mahdollisuus lisätä ostoksesi, pylväs, LED lamppu ja peili. 

 • Kylpyhuoneen kaappiin Evora: siirtomaa tyyli kylpyammeet kaikki huonekalut kylpyhuone

  Sarja sisältää kaksi sulkeutuu pehmeästi laatikkoa kaappi + keraaminen allas, saatavana eri väreissä. Mahdollisuus lisätä ostoksesi peili liinaa ja sarakkeeseen.

 • Kylpyhuoneen kaappiin Hades: siirtomaa tyyli kylpyammeet kaikki huonekalut kylpyhuone

  Asettaa Kit 1 Heiluriovikäyttö kaappi ja laatikosto + 1 + valkoinen keraaminen pinta peilin kehys.

 • Kylpyhuoneen kaappiin Kandy: siirtomaa tyyli kylpyammeet kaikki huonekalut kylpyhuone

  Kylpyhuoneen kaappiin Kandy vähennetty tausta, sopii pieneen kylpyhuoneeseen. Alkuperäinen suunnittelu puhdaslinjainen. Komposiitti kaapin 1 ovi pehmustettu + pesuallas mahdollisuus lisätä ostoksen eri peilit sulkemista. 

 • Look kylpyhuoneen kaappiin: siirtomaa tyyli kylpyammeet kaikki huonekalut kylpyhuone

  Look kylpyhuoneen kaappiin määräajaksi peruuttamiseen Royoa Group, progressiivinen ovien sulkeutumista, kahvat ja soveltaa LED tyyppi kynsitikku. Koostuu 2 ovea + keraaminen allas altaan Helios tai akryyli Salone kaappi, jossa mahdollisuus lisätä ostoksesi, pylväs, LED lamppu ja peili. 

 • Kylpyhuoneen kaappiin Onix: siirtomaa tyyli kylpyammeet kaikki huonekalut kylpyhuone

  Moderni kylpyhuoneen kaappiin Onix Royo Ryhmä 2 käytännön laatikkoa progressiivisen sulkeminen. Huonekalut syvyys 45 cm. joka luo mainio yhdistelmä käytännöllisyyttä ja eleganssia monenlaisia ​​uppoaa. ONIX on toiminnallinen suunnittelu avaamalla laatikot ja merkitty suoria viivoja. Huonekalut tunnettu siitä, yksinkertaisuus ja tuoreus sen linjat, alkuperäinen ergonominen kahva. yläluokka sisältää järjestäjä kylpymukavuudet. Koostuvat huonekalut ja posliiniallastaso, voidaan lisätä ostoksesi, pylväs, LED valaisin ja peili. Clawfoot vaihtoehto. 

 • Kylpyhuoneen kaappiin Venus: siirtomaa tyyli kylpyammeet kaikki huonekalut kylpyhuone

  Venus kylpyhuoneen kaappiin puhtaat ja luonnolliset linjat. Näkymätön oppaita ja pehmustettu sulkeminen laatikot. Kylpyhuoneen kaappiin koostuu 2 laatikkoa ja 3 ovea (yksi alas laskettava) + Onix keraaminen pesuallas jalat, mahdollisuus lisätä ostoksesi peili ja valaisin.