Bakbelyste tabeller med motlys ferdige bokser er laget av stoff / polyester vaskbar lys av høy kvalitet stativet montert. Det er en lett spre stoff som gir enda mer levende ut. BACKLIT behandling system er den mest sofistikerte etterbehandling vår katalog. Det er et bilde LYS.
52mm tykk boks.
LED belysning lavt strømforbruk. Retro belyst carry innenfor et system av patenterte LED-lys, som er tett lukket og forseglet og all innvendig kabling oppgaven på fabrikken slik at du bare trenger å koble den direkte til ditt lys socket.
Kilde 220 / 12V forbruk 22W / meter.
Det betyr ikke generere varme.
Bærer en bryter og installert gjennomsiktig kabel. Produktet vil bli sendt til en ekstern kabel-bryteren til på eller av og går direkte til strømnettet.
Det anbefales å henge på en vegg, og kan plasseres i alle rom, stue, kjøkken, bad, soverom, baby rom eller rom i kontorer, bedrifter, reklamemateriell. Den har en spektakulær livaktighet grunn av de høye lysdioder kvalitet som fører innsiden.
Selv om det kan være hvor som helst i huset fordi uten å slå på bryteren boksen er en normal standard bilde uten lys, (dvs. som kan nytes begge veier, uten lys og lys), anbefaler vi at du plasserer på steder der gå for bruk av bakgrunnsbelysning. På steder hvor vi ønsker å skape spesiell og intim atmosfære, belyse et område på opphold eller bare bruke den som en ekstra lampe.
Med sin bakbelyst på et lysbord gir en del av rommet hvor vi er slik at den kan brukes som ekstra belysning mens du ser på TV med indirekte uniform lys. Det er flott for miljøet som skaper serverer nattlys mens du nyter en hyggelig middag og vi ønsker å se på lang avstand at dyrebakgrunnsbelyst bilde.
Det fungerer også ganske enkelt som ambient belysning i stuer og soverom eller baby rom hvor vi ønsker å forlate et lys, men veldig myk å fremme søvn. For å slå den av bare må vi gi en bryter som er integrert og vi kan nyte bildet som en tradisjonell boks.
Bakgrunnsbelyste bilder, fysisk, er bilder som vi vanligvis kjenner med samme skjønnheten av et bilde uten strøm når den ikke er koblet til nettet, ikke fungerer på sitt bakbelyst alternativet. Derfor kan vi også nyte dette.

  • TABELL BACKLIT: Moderne stil salonger Presumedetucasa.es

  • TABELL BACKLIT: Moderne stil salonger Presumedetucasa.es

  • TABELL BACKLIT: Moderne stil salonger Presumedetucasa.es

  • TABELL BACKLIT: Moderne stil salonger Presumedetucasa.es

  • TABELL BACKLIT: Moderne stil salonger Presumedetucasa.es