Bagbelyste tabeller med backlighted færdige kasser er fremstillet af stof / polyester vaskbart lyse høj kvalitet rack monteret. Det er en lysdiffunderende stof, der giver endnu mere levende udskrivning. BAGBELYST efterbehandling system er det mest avancerede efterbehandling vores katalog. Det er et billede LYS.
52mm tyk boks.
LED belysning lav effekt. Retro belyst carry inden for et system af patenterede LED-lys, som er tæt lukket og forseglet, og alle indvendige ledninger opgave på fabrikken, så du bare nødt til at slutte den direkte til dit lys sokkel.
Kilde 220 / 12V forbrug 22W / meter.
Det betyder ikke genererer varme.
Bærer en switch og installeret gennemsigtig kabel. Produktet vil blive sendt til en ekstern kabel skifte til til eller fra, og går direkte til lysnettet.
Det anbefales at hænge på enhver væg, og kan placeres i ethvert rum, stue, køkken, badeværelse, soveværelse, baby værelse eller rum i kontorer, virksomheder, butiksfacader. Det har en fantastisk livlighed grund af den høje kvalitet lysdioder, der fører indeni.
Selv om det kan være hvor som helst i huset, fordi uden at tænde for kontakten kassen er en normal standard billede uden lys, (dvs. der kan nydes begge veje, uden lys og lys), anbefaler vi, at du placerer på steder, hvor gå til brug for baggrundsbelysning. På steder, hvor vi ønsker at skabe specielle, intim atmosfære, belyse et område opholds- eller bare bruge det som en ekstra lampe.
Med sin baggrundsbelyst på et lysbord giver en del af det rum, hvor vi er så det kan bruges som ekstra belysning, mens du ser fjernsyn med indirekte ensartet lys. Det er godt for miljøet, der skaber betjener nightlight mens du nyder en dejlig middag, og vi ønsker at se på lang afstand, at dyrebare baggrundsbelyst billede.
Det fungerer også blot som omgivende belysning system i stuer og soveværelser eller baby-rum, hvor vi ønsker at forlade et lys, men meget blød at fremme søvn. For at slå det fra bare vi nødt til at give en switch, der er integreret, og vi kan nyde billedet som en traditionel boks.
Baggrundsbelyste billeder, fysisk, er billeder, som vi normalt kender med den samme skønhed af et billede uden strøm, når den ikke er tilsluttet til nettet, ikke arbejder på sit baggrundsbelyst mulighed. Derfor kan vi også nyde dette.

  • TABEL BAGBELYST: Moderne stil saloner Presumedetucasa.es

  • TABEL BAGBELYST: Moderne stil saloner Presumedetucasa.es

  • TABEL BAGBELYST: Moderne stil saloner Presumedetucasa.es

  • TABEL BAGBELYST: Moderne stil saloner Presumedetucasa.es

  • TABEL BAGBELYST: Moderne stil saloner Presumedetucasa.es