Sohvan tai sohvalla? Missä on ero? Valitse kuvio, väri, sitoutuminen laatuun ja nauttia parasta mukavuutta. Sohva lepotuoli Merkamueble voit olla selvä: se on sohvalla! Ja jakakoon tuntia mahdollisuuksien mukaan.

 • Chicago sohva lepotuoli malli: moderni tyyli salongit Merkamueble

  Mukavuutta ja nykyaikaa tässä sohva lepotuoli verhoiltu pintanahkaa yhdistettynä synteettistä nahkaa espesorada tyvestä. Varustettu liukuvia istuimia ja nojatuoliin päät 15 kantoja. Toimenpiteillä yhteensä: 279x174x79 cm. Saatavilla muissa väreissä valita.

 • Panama sohva lepotuoli malli: moderni tyyli salongit Merkamueble

  Mukava sohva lepotuoli varustettu liuku paikkaa ja taitto päätä. Verhoilu kankaan laatua erottuvan säiettä. Mitat: 284x166x97 cm. Saatavilla muissa väreissä valita.

 • Sohva lepotuoli malli Pamela: Moderni salongit Merkamueble

  Comfort tulee olohuoneen tällä sohva lepotuoli kangaspäällysteisinä paikkaa, selkä ja käsivarret irrotettava. Varustettu liukuvia istuimia, käsivarsi ja taitto lepotuoli moduuli (rinnassa) ja Monivaiheinen päät. Mitat: 285x163x101 cm. Saatavilla muissa väreissä valita.

 • Mauricio sohva lepotuoli malli: moderni tyyli salongit Merkamueble

  Nauttia mahdollisimman mukavasti tällä sohva lepotuoli varustettu kallistus paikkaa ja liukuva päätä. Se kangaspäällysteisinä laatu, jossa on erottuvan punaista lankaa. Mitat: 300x183x96 cm. Saatavilla muissa väreissä valita.

 • Sohva lepotuoli malli Kanaan: Moderni salongit Merkamueble

  Sohva, joka yllättää jokaisesta yksityiskohdasta. Se on varustettu liuku paikkaa ja nojatuoliin päätä. Lisäksi kaikkien paikka mukaan lukien lepotuoli kippaavat, jolloin paljon tilaa tallentaa tyynyt, peitot tai mitä haluat. On myös taitettava sohva varsimoduuli. Käytännön pöh takana tämän käsivarteen. 

 • Sohva lepotuoli malli Monica: Moderni salongit Merkamueble

  Moderni ja tyylikäs muotoilu muokkaavat tätä sohva lepotuoli kangaspäällysteisinä. Varustettu liukuva paikkaa, yhden, päät ja kokoontaitettava lepotuoli (bunkkeri) moduuli. Mitat: 283x163x98 cm. Saatavilla muissa väreissä valita.

 • Lepotuoli sohva malli Bahama: Moderni salongit Merkamueble

  Tulossa mukavampaa kotona tällä sohva lepotuoli istuimet varustettu liuku- ja taitto päätä päivä. Mitat: 298x166x102 cm. Kangaspäällysteisinä laatu vastakkaisia ​​kierre, saatavilla muissa väreissä valita.

 • Jairo sohva lepotuoli malli: moderni tyyli salongit Merkamueble

  Mahdollisimman mukavasti tässä sohvalla lepotuoli varustettu kallistus paikkaa ja liukuva päätä. Lisäksi lepotuoli istuin on taitettava, jolloin sen käyttöä bunkkeri tallentaa tyynyt tai huopia.