Przyszły projekt projekt składa się z linkami do sklepu odzieżowego i restauracja. Będzie on zlokalizowany w mieście Malaga w Plaza del Poeta Alfonso Canales, z widokiem na morze. Aby zaprojektować budynek wybierze conteiner łodzi. 

E wybrany ten materiał do innowacji w projektowaniu, dając mi siłownia na budowę dwóch różnych firm.
I ma rozkład;

1 A conteiner umieszczony poziomo, gdzie znaleźć sklep i gdzie wejdzie to i restauracja.

Dwa conteiner 2-ga umieszczony pionowo, który komunikuje się ze sklepu i restauracji, wysokie stoły i zewnętrznych stronach będą zlokalizowane będzie szkło. W kuchni znajduje się w centrum zarówno conteiner, gdzie ściany zostały zniesione, że strony mają być wykorzystane jako pokład przy kuchni i tak otrzymamy trzy części zostały przekazane.

3rd końcu, w tylnej części zostaną umieszczone dwa conteiner poziomo jedna nad drugą, przy czym dolna jest używana jako przejście i przy ich końcach, będzie znajdować się toalety, wejdzie w górę, gdy będą tabele ,

  • bar: Biura i sklepy styl Interior Design Studio

  • Kuchnia: Styl Interior Design Studio

  • Kategoria: Biura i sklepy styl Interior Design Studio

  • Kategoria: Biura i sklepy styl Interior Design Studio

  • Kategoria: Biura i sklepy styl Interior Design Studio

  • fasada: Styl Interior Design Studio

  • Łazienka: Łazienki Styl przemysłowy Interior Design Studio

  • Dostęp do salonu: styl jadalnią Interior Design Studio

  • Widoki mieszka 1 piętro: Style Interior Design Studio

  • widok z tyłu: Styl Interior Design Studio