Den fremtidige projektering består af at knytte en tøj butik og restaurant. Det vil blive placeret i byen Malaga i Plaza del Poeta Alfonso Canales, med udsigt over havet. At designe bygningen vil vælge conteiner båd. 

E valgt dette materiale til at innovere i design, giver mig mulighed for at bygge to forskellige virksomheder.
Og det har distributionen;

1 A conteiner placeres vandret hvor den skal finde butikken og hvor vil indtaste denne og restaurant.

To conteiner 2nd placeres lodret, som kommunikerer med butik og restaurant, høj tabeller og ydre sider vil blive anbragt, være glas. Køkkenet er placeret i centrum af både conteiner, hvor væggene blev løftet den side, der skal anvendes som et dæk ud i køkkenet og så vi får meddeles den tre del.

3. Endelig delvis tilbage vil blive placeret to conteiner vandret over hinanden, hvor bunden anvendes som en passage og ved deres ender vil være placeret toiletter, vil komme ind i toppen, hvor de vil borde .

  • bar: Kontorer og butikker stil Interiør Design Studio

  • Køkken: Style Interior Design Studio

  • Kategori: Kontorer og butikker stil Interiør Design Studio

  • Kategori: Kontorer og butikker stil Interiør Design Studio

  • Kategori: Kontorer og butikker stil Interiør Design Studio

  • facade: Style Interior Design Studio

  • Badeværelse: Badeværelser Industriel stil Interiør Design Studio

  • adgang til salon: stil spisestue Interiør Design Studio

  • synspunkter bor 1. sal: Style Interior Design Studio

  • bagfra: Style Interior Design Studio