Lounge møbler til den bedste pris. Indret rummet med grå farver og få et elegant og sofistikeret atmosfære.

 • Jandula sammensætning 01: saloner moderne møbler 1 klik

  Stabelbar sammensætning af 280cm med en moderne og avantgarde design med fremragende pris, som er i stand til at give et andet touch til hvert værelse. Fås i forskellige farver.

 • Jandula sammensætning 22: saloner moderne møbler 1 klik

  Stabelbar 240cm Sammensætning 06 er en meget praktisk model med et innovativt design og en uovertruffen pris. Dens forskellige moduler tillade dig at have en samlet atmosfære uden at miste den stil.

 • Zora sammensætning 01: saloner moderne møbler 1 klik

  Stabelbar 240cm sammensætning skiller sig ud for sin innovative design til at give din stue en moderne og anderledes luft til den bedste pris

 • Zora sammensætning 07: saloner moderne møbler 1 klik

  Stabelbar 280cm sammensætning udmærker sig ved sit design og overkommelig pris, perfekt for nogen at nyde en anden sammensætning i din stue.

 • Zora sammensætning 04: saloner moderne møbler 1 klik

  Stabelbar 250cm sammensætning, der skiller sig ud for sin innovative design til at give din stue en moderne og anderledes luft til den bedste pris

 • Unica Sammensætning 101: Møde moderne møbler 1 klik

  Den unikke sammensætning 101 240cm er perfekt til at dekorere et helt rum til en meget overkommelig pris model, men uden at miste design takket være sin anderledes og oprindelige fordeling. Den er lavet af melamin bedste kvalitet og består af to hylder, lave i L og lave to døre. Modulerne sælges ikke separat. Håndtagene er rektangulære og sølv. Fås i hvid og grafit. Dekorative elementer ikke inkluderet.

 • 103 unikke sammensætning: Møde moderne møbler 1 klik

  Den unikke sammensætning 260cm 103 er den perfekte model, hvis du er på udkig efter et kabinet med høj kapacitet og den bedste pris, gør det muligt at have en velordnet plads på alle tidspunkter, uden at forsømme den elegante og moderne design. Den er lavet af melamin bedste kvalitet og består af et stativ med ryglæn, høj bar, og lav dobbelt højde. Modulerne sælges ikke separat. Fås i tre farver: valnød-beige, hvid-ash-grafit og sølv. Håndtagene er rektangulære og sølv. Dekorative elementer ikke inkluderet.

 • 104 unikke sammensætning: saloner moderne møbler 1 klik

  Den unikke sammensætning cm 104 270 er kendetegnet ved sit innovative design den bedste pris, som bidrager til klassen et sofistikeret præg, takket være sin smukke finish og kombinationen af ​​moduler. Den er lavet af melamin bedste kvalitet og består af et stativ med ryglæn, høj bar, en hylde terning, lav i L og lav med to døre og hule. Modulerne sælges ikke separat. Fås i tre farver: valnød-beige, hvid-ash-grafit og sølv. Håndtagene er rektangulære og sølv. Dekorative elementer ikke inkluderet.