Maalaismainen huonekalut ja luonnollinen kylpy antaa maaseudun ja luonnon kosketuksen niin tyytyväinen, tunnettu siitä, että puun käyttöä avaintekijä, ja käyttö okrat ja terrakotta, jotka herättävät maa. Tässä osiossa voit ostaa huonekaluja hyvin flirttaileva luonnollista maalaismainen kylpyhuone ja mitään koristeellinen muistelemalla lämmöstä merelle tai vuoristoon ympäristöissä. 

 • Kylpyhuoneen kaappiin Air: Kylpyhuoneissa rustiikkityyliin kaikki huonekalut kylpyhuone

  Kylpyhuoneen kaappiin Bath Viso moderni kappaletta ja ainutlaatuinen, elinvoimainen ja persoonallisuus yksityiskohtia. Kiinteä rakenne Fresno tallboy progressiivinen sulkeminen. Kaappi koostuu kahdesta laatikkoa, jossa on valita eri altaiden, peilit ja valaisimia. Se on eri tiloja saada kaikki lajitellaan. Saatavana kolme päättyy.

 • Kylpyhuoneen kaappiin Burgos: Kylpyhuoneissa rustiikkityyliin kaikki huonekalut kylpyhuone

  Kylpyhuoneen kaappiin Burgos luonnollinen tyyli koostuu massiivimäntyä huonekaluja + valkoinen posliiniallas. Lisää vaihtoehto ostaa peilin kehys liinaa sarake. Valokuva huonekaluvahaa väri. 

 • Colonial huonekalut Kylpyhuone: WC rustiikkityyliin kaikki huonekalut kylpyhuone

  Siirtomaa huonekalut kylpy Avila-2 kiinteänä aineena mäntylauta 8mm + 1. laatu luonnon vaneri. Siirtomaa-hotelli tarjoaa klassista sisustustyyppiin joka pyrkii lämpöä käyttäen luonnon elementtejä. Valinta kalusteiden etupaneelit yksityiskohtaisesti jotka jäljittelevät bambusta tai puinen kanget. Pyyhkeiden molemmin puolin mukana. 

 • Kylpyhuoneen kaappiin Granada: Kylpyhuoneissa rustiikkityyliin kaikki huonekalut kylpyhuone

  Kylpyhuoneen kaappiin Granada luonnollinen tyyli koostuu massiivimäntyä huonekaluja + valkoinen keraaminen pesuallas. Lisää vaihtoehto ostaa Mirror runko ja valaisin. Värikuva Huonekalut Bank Patina. 

 • Kylpyhuoneen kaappiin Kiev: Kylpyhuoneissa rustiikkityyliin kaikki huonekalut kylpyhuone

  Kylpyhuoneen kaappiin Kiev Avila-2 110 cm 2 laatikkoa ja 3 ovien massiivipyökkiä ja luonnon vaneri on korkea laatu. ajatonta eleganssia suunnittelu arvoinen palatsissa, kylpyhuoneen kaappiin kuin tehdään käsin, mutta parasta teknologiaa.

 • Kylpyhuoneen kaappiin Kuma: Kylpyhuoneissa rustiikkityyliin kaikki huonekalut kylpyhuone

  Uusi valikoima huonekaluja, joka keskittyy puu raaka-aineena, massiivista mäntyä jossa tyylikäs pitkänomainen kahva kiillotettua kromia. Valita useista peilien ja valaisimia. Laatikot pehmustettu, hiljainen ja lähellä erottimet järjestäjät.

 • Kylpyhuoneen kaappiin Siena: Kylpyhuoneissa rustiikkityyliin kaikki huonekalut kylpyhuone

  Kylpyhuoneen kaappiin Avila-2 männystä + 8mm luonnon vaneri aluksella 1. laatu, tämä kokoelma erottuu eleganssia yksinkertaisuuden, peli suoria linjoja ja käyrät kaappi pesuallas käytännöllisyys. Joukko koostuu huonekalut ja posliiniallastaso mahdollisuus ostaa lisätä sarakkeita, peilit ja valaisimet. 

 • Kylpyhuoneen kaappiin Trento: Kylpyhuoneissa rustiikkityyliin kaikki huonekalut kylpyhuone

  Kylpyhuoneen kaappiin Bath Viso luonnollinen mänty, valmistettu materiaaleista, jotka tarjoavat suurta lämpöä kylpyhuoneeseen ja luonnon yksityiskohtia, jotka henkivät ainutlaatuisuutta ja herkkyyttä. Ovi kaappi koostuu 1 + 1 laatikko, jossa on valita eri altaiden, peilit ja valaisimet. 

 • Kylpyhuoneen kaappiin Versailles: Kylpyhuoneissa rustiikkityyliin kaikki huonekalut kylpyhuone

  Kylpyhuoneen kaappiin Versailles Avila-2 massiivipyökkiä ja pyökki puuviilulla laadukkaita. ajatonta eleganssia suunnittelu arvoinen palatsissa, kylpyhuoneen kaappiin kuin tehdään käsin, mutta parasta teknologiaa. Mahdollisuus valita veistetty edessä.