Luonnos kaappi kehittyi ullakko. Asiakas halusi maksimoida tilaa tässä huoneessa, joka saavutettiin lopulta myös joitakin "tapaksia" että ero kaapin ja katto ei näy.
Meitä pyydettiin tehokas ratkaisu laittaa kaappiin ullakolle, jossa katon oleskelun oli laskussa. Ainoa tehokas ja tehokkaita, jotta voitaisiin hyödyntää täysimääräisesti ratkaisu tilaa huone oli projekti kehittää mukautetun kaapissa ullakolle. Suurin haaste on hanke oli katon kaltevuus.

Custom kaapissa hanke ratkaisisi kaikki ongelmat epätasainen katto ja enintään tilankäyttö aiheuttamat asiakkaan: löysimme ratkaisun!

Ensinnäkin se osoitti, että tyyppiset mukautettuja kaapit voitaisiin tehdä kaikesta sovi asiakkaan makuun. Sitten hän jatkoi ryhtyä asianmukaisiin toimenpiteisiin jäädä. Ja lopuksi hanke, joka hyväksyttiin asiakkaan kehitystä.

Lisäksi "cap" oli mukana, niin että ero kaapin ja katto ei näy. Vuosien kokemus mukautettuja huonekalunsa ovat opettaneet meille, että lopullinen yksityiskohtia hankkeet ovat erittäin tärkeitä.

  • Hanke: custom kaapissa ullakko: sidetarvikkeet modernit huonekalut Martbert