For et par måneder siden, Chiralt Arkitekter indvier sin ny undersøgelse Arkitektur i Valencia, specifikt i Moncada, fødested Jaume Chiralt, chefarkitekt og grundlægger af undersøgelsen. En ændring af plads med en masse af mening, som sin nye emplace er den gamle smedeværksted Jaume far.

'Vi ønskede tegnestue i Valencia at tale om os og tilpasse sig vores behov: Nye rum (arbejdsområde, ventesal og mødelokale) og nye funktioner. tilstrækkelig plads vores team at tale med andre om vores arbejde", siger Jaume. 'Og det sted viste sig at være den gamle smedeværksted af min far'.

Og er det, reformering en kommerciel rum Det er et godt valg for energize din virksomhed og rentable hvor ligger. med en lille, men tilstrækkelig investering du kan skabe et rum, der styrker dine værdier. 'Den vigtigste ting, udover funktionalitet, er være stolte og identificeret med din arbejdsplads ', Jaume står.

Dette er den Arkitekter Chiralt ny undersøgelse af Valencia, en renoveret og åbne for det offentlige rum i en bred, lyse med god sigtbarhed accesoy en stueetagen. 'Billedet af vores arkitektoniske gør det klart, hvad vi er, og hvad vi gør. Og det bedste bevis er de mennesker, der inspirerede ham til at forestille sig hans fremtidige bestræbelser, 'understreger Jaume.

VÆRKSTED 

'Det var det gamle smedeværksted min far. Over og under det hus, vi havde, var din arbejdsplads. Da han trak sig tilbage, rummet blev en garage og samtidig bevare sin oprindelige form. " nu, sin nye arkitektur studie i Valencia minder den indflydelsesrige tal på sin far.

Jaume her voksede og lærte på første hånd mod og offer håndværk, vittig og pleje. Rummet formidler alt, hvad jeg har levet. Her lærte jeg, der skal svejses, skæres og forme jern. Da han så en pirat film, faldt til mig en båd med sit værktøj! Jeg vidste, hvordan materialerne reagerer før at studere det i bøger.

den arkitektonisk design det i høj grad bestemt rum. Og så videre Chiralt Arkitekter De vidste, at frem for alt, skal projektet være meget stærk. 'Vi lavede en respektfuld indgriben med plads og omkostninger. Vi så muligheder som holde tagene at give en bestemt og minde om, hvad der var workshoppen 'touch.

'Han nød at arbejde plads på mit skrivebord, møde og endda gå igennem det, er det, som om han havde nye sko! Jeg føler hele tiden premiere. Det ord, der definerer vores dagligdag her er komfort. Og det er den glæde, vi håber, at folk føler, når vi indser deres projekter, "siger Jaume.

IRON

'I begyndelsen af ​​det grad i arkitektur, Jeg hjalp min far i værkstedet til at betale for mine studier. Disse arbejdsdage Jeg deler og internalisere sin skabelse ånd og passion for manuel arbejdskraft. Jern er mit materiale. Jeg er født og lært med ham'.

Jaume tror altid, at jern design. Selv for modeller, der har tendens til at være let og nem at skære materialer. 'Hvorfor ikke lave jern? Jeg har midlerne. Og så var det. Min far og jeg lavet fire jern modeller, herunder min afgangsprojekt. Jeg tegnede skabeloner og han skar og svejset'.

Den nye undersøgelse 

den arkitektfirma Arkitekter i Valencia Chiralt Det er beliggende i en plads med næsten 100 års historie, en tilstand, der giver solera men det kan også være en stor handicap. 'Vi ønskede rummet havde en Industriel farvestof souvenirshop. Og det var nøglen til at bruge rene materialer lidt behandlet som træ, beton, glas og jern, "siger Jaume.

Bygningen, et gammelt hus på forskellige punkter forstærket med metal struktur, opstod den mest heldige af alle ulempe: A dividere ujævn med fremspring og søjler. 'Vi dyd af nødvendighed. vi skaber en træpanel to meter højt som en formede knive gående uregelmæssig væg og er blevet den vejledning og den særkende rum'.

Over to meter af træ, resten er tarme af den gamle værksted, dens vægge malet sort. 'På flyet, der krydser den plads formede blade, vi designet en vedlagte tabel og en lineær lys på samme måde. Vi har tilpasset sig disse mangler for at skabe en form, der synes at være så for fornøjelsens skyld'.

et andet modul, der fuldender pakken blev oprettet for at støtte den laterale træ: monolitten af ​​indgangen. falsk træ vægbeklædning tre gamle søjler. 'For at få adgang til mødelokalet havde en sværm af søjler, så vi besluttede at skabe en modul matrix plan formede knive: En monolit naturtræ der recubriera 'tilføjer Jaume. Resultatet er en imponerende skærmvæg indbydende og afgrænser mødelokalet resten af ​​arkitekturen studie.

den Jord er et af højdepunkterne projektet. Den oprindelige fortovet var beton, en ædel og sejt materiale. 'Vi ønskede at se en kontinuerlig materiale til at kommunikere sin egen oprindelse, bare behandles. Vi valgte talochado beton med en lak lag, der fremlægger særlig uigennemtrængelighed, nem rengøring og glans. 

endelig, Belysning er en vigtig aktør, hvert værelse har en, der kræver. Og et eksempel er lys rør arrangeret i formede knive på arbejdsbordet, at gengive deres samme vinkler.

  • Chiralt arkitektfirma Arkitekter Kontor & Shop Chiralt stil Arkitekter

    hovedrummet med udsigt over gården. 

  • Chiralt arkitektfirma Arkitekter Kontor & Shop Chiralt stil Arkitekter

    vigtigste ophold af undersøgelsen. Udsigt over vægbeklædning formede knive gamle mur af workshoppen. 

  • Chiralt arkitektfirma Arkitekter Kontor & Shop Chiralt stil Arkitekter

    Udsigt over den centrale hal af studiet, hvor det meste af arbejdet dag til dag udfolder sig. 

  • Chiralt arkitektfirma Arkitekter Kontor & Shop Chiralt stil Arkitekter

    Udsigt over indgangen til studiet med træ monolit venstre. 

  • Chiralt arkitektfirma Arkitekter Kontor & Shop Chiralt stil Arkitekter

    Se arbejdsbord med nogle projekter på det. 

  • Chiralt arkitektfirma Arkitekter Kontor & Shop Chiralt stil Arkitekter

    Hylde fuld af bøger om arkitektur, design og indretning i det centrale rum i undersøgelsen.  

  • Chiralt arkitektfirma Arkitekter Kontor & Shop Chiralt stil Arkitekter

    Forfra arbejdsbordet mod lyset, med gennemsigtig glas vender den indre gård som en kulisse. 

  • Chiralt arkitektfirma Arkitekter Kontor & Shop Chiralt stil Arkitekter

    Udsigt til træ monolit, der dækker tre tidligere søjler og nu fungerer som en reception og en separator mellem mødelokale og mødelokale. 

  • Chiralt arkitektfirma Arkitekter Kontor & Shop Chiralt stil Arkitekter

    Visning af mødelokalet af undersøgelsen. 

  • Chiralt arkitektfirma Arkitekter Kontor & Shop Chiralt stil Arkitekter

    Se inde fra mødelokalet af naturtræ monolit.