Rust møbler og naturlig bad gir den landlige og naturlige berørings så innbydende, karakterisert ved bruk av tre som et nøkkelelement, og bruken av ochres og terrakotta som fremkalle jorden. I denne seksjonen kan du kjøpe møbler veldig flørtete naturlig rustikk bad og ingenting utsmykkede fremkaller den varme sjøen eller fjellet miljøer. 

 • Badet Air: Bad rustikk stil ALL Møbel Baderoms

  Badet Bath Viso moderne stil stykker og unike, levende og personlighet detaljer. Fast struktur Fresno gulvstående progressiv lukking. Cabinet består av to skuffer med et valg mellom ulike servanter, speil og lysarmatur. Den har forskjellige mellomrom for å få alt sortert. Tilgjengelig i tre utførelser.

 • Badet Burgos: Bad rustikk stil ALL Møbel Baderoms

  Badet Burgos naturlig stil består av solide furumøbler + hvit porselensservant. Legg opsjon på å kjøpe speil ramme, gjelder lys kolonne. Photo møbler voks farge. 

 • Colonial møbler Bad: Bad rustikk stil ALL Møbel Baderoms

  Colonial Furniture bad Avila-2 heltre furu bord 8mm + første kvalitet naturlig finer. Kolonistil tilbyr en klassisk type dekorasjon som søker varmen ved hjelp av naturlige elementer. Choice møbler fronter detaljering som etterligner bambus eller tre staver. Med håndkle rails på begge sider inkludert. 

 • Badet Granada: Bad rustikk stil ALL Møbel Baderoms

  Badet Granada naturlig stil består av solide furumøbler + hvit keramisk servant. Legg opsjon på å kjøpe speil med ramme og armatur. Fargebilde Møbler Bank Patina. 

 • Badet Kiev: Bad rustikk stil ALL Møbel Baderoms

  Badet Kiev Avila-2 110 cm 2 skuffer og 3 dører massivt bøk og naturlig finer har høy kvalitet. tidløs eleganse med et design verdig et palass, badet som de laget for hånd, men med den beste teknologien.

 • Badet Kuma: Bad rustikk stil ALL Møbel Baderoms

  Nytt utvalg av møbler som fokuserer på naturlig trevirke som råvare, laget av heltre furu tre med en elegant langstrakt håndtak polert krom. Valget mellom flere speil og lysarmatur. Skuffer med polstrede, stille og lukke separatorer arrangører.

 • Badet Siena: Bad rustikk stil ALL Møbel Baderoms

  Badet Avila-to solide furu + 8mm naturlig finér bord første kvalitet, står denne samlingen ut for elegansen av enkelhet, spillet av rette linjer og kurver skap med vask praktisk. Sett består av møbler og porselen vask med mulighet for å kjøpe legge til kolonner, speil og lysarmatur. 

 • Badet Trento: Bad rustikk stil ALL Møbel Baderoms

  Badet Bath Viso naturlig furu, laget av materialer som gir god varme på badet og naturlige detaljer som utstråler unikhet og følsomhet. Dørs skap består av 1 + 1 skuff med et valg mellom ulike servanter, speil og lysarmatur. 

 • Badet Versailles: Bad rustikk stil ALL Møbel Baderoms

  Badet Versailles Avila-2 solid bøk og naturlig bøk finér topp kvalitet. tidløs eleganse med et design verdig et palass, badet som de laget for hånd, men med den beste teknologien. Mulighet for å velge skåret foran.