Kylpyhuonekalusteet ovat alkuperäisiä design-huonekalut avantgarde-tyyli ja trendi rompren yksitoikkoisuus. Colorists kylpyhuonekalusteet, kalusteet ovat moderneja linjoja ja voimakkaita värejä, jotka tarjoavat alkuperäisen ja hauskaa vessaan ilmaan. Ansiosta kirkkaita ja raikkaita värejä, ovat ihanteellisia kylpyhuonekalusteet poikasia kylpyhuone. 

 • Kylpyhuoneen kaappiin Arco: trooppiseen tyyliin kylpyammeet kaikki huonekalut kylpyhuone

  2-Laatikostokaapissa alkuperäisen uñero käsitellä modernia tyyliä. Huonekalut saatavilla laaja valikoima värejä. 

 • Kylpyhuoneen kaappiin Bubbles: trooppiseen tyyliin kylpyammeet kaikki huonekalut kylpyhuone

  Huonekalut laatikko kaareva kylpyamme ja ohjainlankojen, vaneri ja MDF-levyä keraaminen allas. Huonekalut Kansirakenteeseen sininen / valkoinen Edessä kaapin laatikkoon. 

 • Kylpyhuoneen kaappiin Valkoinen talo: trooppiseen tyyliin kylpyammeet kaikki huonekalut kylpyhuone

  Kylpyhuone kaappi 1 laatikko on valmistettu MDF kaareva vaneri, pese hartsi mineraalitäyteaineeseen. Huonekalut laatikko progressiivisen sulkeminen ohjainlankojen. 

 • Kylpyhuoneen kaappiin Domus: trooppiseen tyyliin kylpyammeet kaikki huonekalut kylpyhuone

  Kylpyhuoneen kaappi on valmistettu MDF kaareva vanerilevyä 1 laatikko metalli ohjaa progressiivinen sulkeminen ja pesuallas tiskille keraaminen. Huonekalut Kansirakenteeseen Valkoinen / Punainen Edessä kaapin laatikkoon. 

 • Kylpyhuoneen kaappiin Leo: trooppiseen tyyliin kylpyammeet kaikki huonekalut kylpyhuone

  Kylpyhuoneen kaappiin, vaneria ja MDF lakattu korkea kirkkaus pesuallas koristeltu hartsia ja vastaavia peili. Huonekalut vetolaatikko ohjainlankojen progressiivinen sulkeminen, pyyhe rautatie ja ulompi jaloteräshyllystöt. Kansi kaapin rakenne kerma / valkoinen edessä kaappi laatikkoa. 

 • Kylpyhuoneen kaappiin Memphis: trooppiseen tyyliin kylpyammeet kaikki huonekalut kylpyhuone

  Kylpyhuoneen kaappiin valmistettu lakattu DM tai levy, 2 laatikkoa ohjainlangoilla progressiivinen sulkeminen superhienojen posliiniallastaso. Peitä kaappi rakenne valkoinen / Alakaappi luonnon vaneri edessä laatikot. 

 • Kylpyhuoneen kaappiin Paris: trooppiseen tyyliin kylpyammeet kaikki huonekalut kylpyhuone

  Paris kylpyhuoneen kaappiin puhtaat linjat ja avantgardea. Huonekalut laadukas laminoitu MDF matta täysin uutettavissa laatikot ja progressiivinen sulkemista. Huonekaluista koostuu 3 laatikkoa + keraaminen allas, lisätä mahdollisuus ostaa Mirror, valaisin ja sarakkeeseen. 

 • Kylpyhuoneen kaappiin Sena: trooppiseen tyyliin kylpyammeet kaikki huonekalut kylpyhuone

  Settiin sisältyy kahden oven kaappi valkoista (pelkistetty tausta) kahvat valita eri värejä + valkoinen keraaminen pesuallas. Ihanteellinen hyödyntää tilaa mini kylpyhuoneet.