Reka bentuk bilik makan kreatif – bolehkah anda melakukannya?

Tidur, bekerja, makan - bilik tidur, pejabat, dapur ..? Tidak, salah! Bilik makan selepas itu! Adakah anda berfikir mengenainya? Ruang makan pastinya merupakan salah satu kawasan terpenting dalam apartmen - tidak jarang ia menghubungkan dapur dengan ruang tamu, yang memberikan peranan besar di rumah. Oleh itu, ia membayar untuk menumpukan lebih banyak masa ke reka bentuk bilik makan. Sesuatu yang sangat penting dalam reka bentuknya ialah pilihan warna. Di ruang makan anda sebenarnya mempunyai banyak pilihan untuk menggunakan bayang-bayang dan warna sehingga anda mencapai kombinasi yang diinginkan. Jangan lupa bahawa anda mempunyai dua pilihan utama. Sama ada anda boleh memasukkan aksen di atas meja dengan kerusi dan meninggalkan warna yang tidak menarik untuk reka bentuk dinding. Atau anda boleh fokus pada warna tepu dengan memilih warna matte untuk perabot. Dalam artikel berikut kami akan menunjukkan kepada anda apa yang kelihatan seperti idea, tetapi kami juga mencadangkan beberapa, hm .. jadi kami katakan ... idea kreatif untuk reka bentuk bilik makan. Inspirasi tidak hilang di sini!

27 idea untuk reka bentuk ruang makan kreatif

 Kami mulakan dengan cadangan berwarna-warni untuk reka bentuk bilik makan! Warna-warna seperti kuning, oren, hijau, biru, merah dalam nuansa yang kaya membuat bilik makan kelihatan lucu. Hampir seperti tempat di mana anda boleh tersenyum semasa makan. Mengapa tersenyum? Oleh kerana tiada siapa yang mempunyai sudut yang berwarna seperti anda!

Reka bentuk ruang makan yang berwarna-warni

berwarna-warni-Itali


berwarna-warni kreatif
berwarna-warni-gula

berwarna-warni


Simpan lebih banyak ruang

Sudah tentu, mereka boleh menjadi orang-orang yang tidak pernah makan di sebuah syarikat yang rendah hati dari empat orang: kawan, ibu saudara dan paman, rakan sekerja yang tidak dikenali - anda selalu mempunyai alasan untuk mempunyai lebih ramai orang di sekitar meja. Tidak syak lagi bahawa anda perlu merancang meja yang lebih besar!

Bank-hitam

ruang makan

bilik-14

kayu-bank

hemisfera-lebih-orang

kresitisch putih

lebih-orang

neutral kayu

Cukup kreatif

kayu berusia

ruang makan reka bentuk kayu
holzmobel

Jepun

kreatif

kecil dan vintage
matt-kerusi
rotan

sessel.2

kerusi

ruang makan reka bentuk batu-batu

ruang makan reka bentuk kerusi

ruang makan reka bentuk jadual kayu

ruang makan reka bentuk putih mewah

ruang makan reka bentuk Florenzia-makan bilik

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: