Kabinet dapur melekatkan perubahan segar di dapur!

Suri rumah yang dihormati,

adalah masa apabila anda sudah bosan dengan dapur anda? Kita tahu masa itu juga. Malangnya, realiti adalah berita yang menyedihkan. Dengan nama keluarga kami, kami tidak boleh meninggalkan dapur dalam perdamaian. Pengubahsuaian di sisi lain terlalu banyak dan kami tidak akan mempunyai peluang. Baiklah ... kami mempunyai keputusan yang sempurna! Mengapa tidak melekat pada kabinet dapur? Baru, murah dan praktikal - apa wanita di dapur anda boleh bermimpi tetapi perubahan yang wajar dia patut. Kami akan menunjukkan kepada anda beberapa faedah sejenis penyegaran ini dan memberi anda beberapa contoh cara melekatkan kabinet dapur.

Kabinet dapur melekatkan perubahan segar di dapur!

küchenschrank-gam-filem-corak


Lekatkan dapur dapur - beberapa petua di permulaan!

Apabila mengubah suai kabinet dapur, biasanya menggunakan pelbagai filem, yang menawarkan pasaran dalam pelbagai bentuk dan warna. Terdapat beberapa penjual dalam talian yang mencadangkan palet bagus untuk anda, juga murah. Selepas anda telah menjaga slaid, disyorkan bahawa anda kepada Membersihkan permukaan yang disisipkan dengan teliti.

Kabinet dapur-paste kerja-1Semua pemegang dan butang perlu dikeluarkan dan asas degreased dengan roh metilated. Idea yang baik di sini adalah untuk memakai alat pernafasan dan melekatkan foil di atasnya - dari tengah ke tepi, penuh perhatian dan berharga supaya tidak ada jurang. Sekiranya substrat dirawat dengan baik di atas, kejayaannya dijamin dengan filem-filem deco baru. Dalam pengertian ini, tugas utama anda adalah untuk pasir ke bawah dan cat kabinet supaya struktur keseluruhan akan bertahan dengan lebih baik. 

Kabinet dapur-paste-kerja-2

Kabinet dapur melekat dalam corak:

Sebagai contoh, lihat beberapa contoh "sebelum-selepas" yang menunjukkan perubahan super:

küchenschrank-paste-sebelum dan selepas


moebel_folie_bekleben putih

Kabinet dapur dilekatkan dengan corak siap

Untuk memberi anda gambaran yang lebih baik tentang bagaimana menyegarkan filem kabinet dapur, kami telah menyediakan beberapa contoh hebat yang termasuk sampel dari sesetengah syarikat. Sudah tentu, anda boleh mencari ini di Internet untuk mendapatkan maklumat secara langsung dari halaman.

Kabinet dapur-paste-dapur Kabinet-paste-memperbaharui dengan filem-manifaktur-dapur-bidang

Kabinet dapur-paste-corak-Kerajang-3

Kabinet dapur-paste-corak Slide2

Kabinet dapur-paste-corak Slide2

Kabinet dapur-paste-corak filem-1

Kabinet dapur-tampal-tampal-corak-Kerajang-1-1

Kabinet dapur-paste-corak-Kerajang-1-1

Berikut adalah cadangan lain yang mempamerkan pilihan kabinet dapur.

Kabinet dapur-gam-bunga motif

Kabinet dapur-paste-siap-3

Kabinet dapur-bekleben-selesai dapur (2)

Kabinet dapur-paste-siap dapur

Kabinet dapur-paste-corak-dengan-mint warna

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

13 + = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: